2010-09-19
10:28:21

När jag blir stor...

... ska jag resa tilll Australien och Bondi beach! För att...

...Bondi Beach Australien ligger längs kusterna i Sydney, Australien. En av de mer kända och populära stränder i Australien, erbjuder Bondi en rad roliga aktiviteter som passar för alla åldrar. Från de gamla dagar aboriginska fiske har människor flockas till Bondi Beach Australien för sin varma vatten och rena sandstränder

Bondi Beach är en fin strand i Australien för att få en familj, eller koppla av som en vuxen.Bondi Beach ,Australien är också en av de bästa platserna för dykning. Den Bondi Wall är en del av en serie branta klippväggar, som löper längs en av de bästa platserna för dykning i Australien, och en av de bästa stränderna i Australien.

Medan Bondi Beach är mest livlig under sommaren, kan staden Bondi Beach vara ganska kul året runt. Förutom att ha en av de finaste badstränder i Australien, har staden Bondi mycket att erbjuda. Den Bondi Beach Market hålls varje söndag, året om, på stadens offentliga skolområdet. Detta är ett bra ställe att plocka upp några lokala konst, mat eller kläder. En annan trevlig lokal marknad är Bondi Junction marknaden även öppet på söndagar, och ligger i Bondi Mall. Det finns ett antal små butiker och affärer längs stranden, liksom i staden Bondi Beach sig.

Som en mycket populär strand i Australien, är Bondi Beach ett bra ställe att besöka om du planerar att spendera någon tid i Sydney. Se till att få mycket sol block längs som solen kan vara ganska intensiv i alla temperaturer. Bondi Beach Australien erbjuder en rolig, varm sätt att sparka tillbaka och njuta av en dag på stranden. :)


Det går inte att fixa bilder.


0 Kommentarer



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Skriv vad du hade på hjärtat: